Hypnos mot Stress och Ångest

Hypnosterapi skapar möjligheter och förändring
Om du har fastnat i en jobbig känsla eller i ett negativt beteende så är hypnos ett effektivt sätt att skapa en förändring.

När du är i hypnos är du extra mottaglig för förändringar. De förändringar som sparas i ditt undermedvetna sinne ger dig en mycket kraftfull och långvarig effekt som gör det lättare för dig att hantera situationer i vardagen som du tidigare upplevde som begränsande. 


Behöver du hjälp att sluta röka att hantera dina alkoholvanor, lider du av ångest, stress eller fobi? 

Det finns hjälp att få med hypnoterapi.

Du kan även få hjälp att gå ned i vikt, hantera IBS, förbättra din sömn och även att höja din motivation,  självförtroende eller självkänsla.

Om du har oönskade vanor som du vill bli av med så hjälper hypnoterapi dig att bearbeta dina begränsande tankar. Sådant är ofta djupt planterat och kräver bearbetning av det undermedvetna sinnet. 


Med hypnosterapi Online kan jag hjälpa dig till ett nytt önskat läge som kan förändra ditt liv, var du än bor
- nöjda klienter.


Online kan du känna dig trygg eftersom du är på en plats som du själv valt ut, fri från stress och oro.

Därför blir resultatet mycket effektivt och motiverande.


Innan vårt samarbete startar har vi ett kostnadsfritt konsultationsmöte Online där vi lär känna varandra, går igenom hur hypnosterapi fungerar och hur jag kan hjälpa dig.

Klicka på e-mail knappen för att skicka ett meddelande till mig så bjuder jag in dig till ett konsultationsmöte utan krav på prestation från din sida.
Det går även bra att ringa 070 329 80 48.

Hypnos Online, Hypnosterapi, hypnos sluta röka, hypnos mot ångest, hypnos mot sömnproblem, hypnos gå ned i vikt, hypnos mot tvångstankar, hypnos Göteborg, hypnosterapi Stockholm, hypnos Malmö, Hypnosterapi Online, hypnos, ångest, sluta röka, ibs, stress, sömnproblem, göteborg, malmö, stockholm, hypnosterapi, känd, bra, online, Hypnos terapeut, hypnos mot ångest och stress i Göteborg, Sluta röka med hypnos Stockholm, hypnos mot ibs i malmö, hypnosterapi mot ångest, hypnosterapi mot ibs, hypnosterapi mot stress, hypnosterapi mot ibs, hypnosterapi mot sömnsvårigheter sömnstörningar insomni, Sluta röka med hypnos malmö, fri från ångest med hypnos stockholm, fri frå stress med hypnos malmö, sluta röka med hypnos göteborgMed hypnosterapi Online kan jag hjälpa dig till ett nytt önskat läge som kan förändra ditt liv - nöjda klienter.  All hypnosterapi sker Online  Du kan alltså få hjälp oavsett var du bor i Sverige. Att få hypnosterapi Online är både tryggt och effektivt. Dessutom sparar du både tid och pengar. Innan vårt samarbete startar har vi ett kostnadsfritt konsultationsmöte Online där vi lär känna varandra, går igenom hur hypnosterapi fungerar och hur du kan få hjälp. Klicka på e-mail knappen eller fyll i kontaktformuläret för att skicka ett meddelande till mig så bjuder jag in dig till ett kostnadsfritt informationsmöte. Det går även bra att ringa 070 329 80 48. Hypnosterapi skapar möjligheter och förändring Om du har fastnat i en jobbig känsla eller i ett negativt beteende så är hypnos ett effektivt sätt att skapa en förändring.  När du är i hypnos är du extra mottaglig för förändringar. De förändringar som sparas i ditt undermedvetna sinne ger dig en mycket kraftfull och långvarig effekt som gör det lättare för dig att hantera situationer i vardagen som du tidigare upplevde som begränsande.    Behöver du hjälp att sluta röka, att hantera dina alkoholvanor,  lider du av ångest, stress eller fobi? Kanske har du en långvarig smärta som begränsar dig? Du kan få hjälp att gå ned i vikt, hantera problem med IBS, sömnen eller att höja din motivation, ditt självförtroende eller självkänsla.  Har du oönskade vanor som tics eller OCD som du vill bearbeta. Kanske har du begränsande tankar om dig själv som du eller andra i din närhet har planterat i dig.   Du kan få hjälp att att komma på rätt köl igen Med hypnosterapi Online kan du känna dig trygg eftersom du är på en plats som du själv valt ut. Du slipper stressande resor och jobbiga parkeringar. Därför är resultatet minst lika effektivt Online som om vi hade träffas på en mottagning.


Vad är hypnos?


Hypnos är en tillstånd av djupt medvetandesänkning där en person är mer suggestibel och mottaglig för förslag och idéer. Det används ofta för terapeutiska ändamål, såsom att hjälpa till med att ändra dåliga vanor och beteenden eller att lindra ångest och stress. Hypnos är inte en magisk kraft eller en form av kontroll över en annan persons vilja, utan snarare en teknik för att öka fokus och koncentrationen för att uppnå önskade mål. 


Kontakta mig för 30 minuters gratis konsultation via e-mail stigolof.lundin@gmail.com eller via mobil 070-329 80 48.En hypnos session inklusive samtal och uppföljning pågår i ca: 90 min.
Priset är
1495 kr per session.

Röster från klienter


”Jag fick hypnos rekommenderat till mig och är så glad att jag testade! Det var något långt ifrån vad jag upplevt tidigare och jag känner att det gjort den effekt jag önskat.
Tack! / Elena


Jag testade nästan allt och till slut ville jag prova på hypnos i hopp om att det skulle hjälpa mig att bli av med mina IBS problem som till slut även ledde till ängslan, ångest, depression och även hög nervositet. Jag var med på 3 sessioner och wow vilken effekt, från att inte våga kliva ut hemifrån till att gå ut och känna en inre ro utan den höga och konstanta rädslan, nervositet och ångest. Jag kan vara ärlig och säga att jag fortfarande ibland kan känna en liten oro men den försvinner nästan med en gång och jag är nästan 100% väck min oro och känner mig äntligen fri att leva ett normalt liv. 

Du måste dock tro på att detta kommer hjälpa dig och gå in i medveten hypnos för att det ska fungera enligt mig. Kan absolut rekommendera hypnos hos Stig-Olof då han är professionell och verkligen kan sin grej. 

//Maria


Jag har fått hjälp av Stig-Olof med min hundfobi och det har verkligen hjälpt. Tidigare var jag oerhört begränsad i vardagen på grund av min fobi och har under flera år försökt övervinna min rädsla. Jag har tidigare genomgått KBT-behandling, men det var inte förrän jag fick hjälp av Stig-Olof med hypnosterapi som jag äntligen känner mig fri från rädslan. Rekommenderar starkt Hypnosbyrån!
//Frida R


Jag har fått hjälp för mitt psykiska mående och kan verkligen rekommendera hypnosbyrån. Jag hade problem med rädsla, oro och ångest efter att ha varit med om traumatiska upplevelser och mådde extremt dåligt, men hittade lyckligtvis hypnosbyrån. Innan levde jag i konstant rädsla, fast i tankar på mitt trauma. Nu efter behandlingen är jag äntligen fri från onödig oro och ångest och kan börja leva ett normalt liv igen. Att ha fått denna hjälpen har förändrat mitt liv. Tack så mycket Stig-Olof :)

//Linnea


"Jag har varit på tre möten hos Stig-Olof för hypnos kring att bli väck mina dåliga alkoholvanor. Jag är mer än nöjd, redan efter första gången kände jag mig helt annorlunda, suget var som bortblåst. Första mötet pratade vi mestadels, för att gå över till hypnos. Andra gången mer hypnos, och tredje gången fokus på att lära mig självhypnos. Har börjat med detta hemma och ser fram emot att om att längre fram boka upp ett uppföljningsmöte, mest bara för att återigen få träffa mannen som satte mitt liv i rätt riktning." //Simon


"Jag har rökat i 30 år och ville verkligen sluta. Med hjälp av Stig-Olof blev jag fri efter bara två sessioner med hypnos. Jag är nu varit helt fri från rökning i två år."//Marianne


"Efter en olycka för 25 år sedan så har jag inte vågat köra bil igen. Efter olika försök att få hjälp utan framgång så träffade jag Stig-Olof och efter bara tre sessioner så sitter jag framför ratten igen."//Karin