Rökning

Hypnosterapi Online

 

Med hypnosterapi Online kan jag hjälpa dig till ett nytt önskat läge som kan förändra ditt liv - nöjda klienter.  All hypnosterapi sker Online  Du kan alltså få hjälp oavsett var du bor i Sverige. Att få hypnosterapi Online är både tryggt och effektivt. Dessutom sparar du både tid och pengar. Innan vårt samarbete startar har vi ett kostnadsfritt konsultationsmöte Online där vi lär känna varandra, går igenom hur hypnosterapi fungerar och hur du kan få hjälp. Klicka på e-mail knappen eller fyll i kontaktformuläret för att skicka ett meddelande till mig så bjuder jag in dig till ett kostnadsfritt informationsmöte. Det går även bra att ringa 070 329 80 48. Hypnosterapi skapar möjligheter och förändring Om du har fastnat i en jobbig känsla eller i ett negativt beteende så är hypnos ett effektivt sätt att skapa en förändring.  När du är i hypnos är du extra mottaglig för förändringar. De förändringar som sparas i ditt undermedvetna sinne ger dig en mycket kraftfull och långvarig effekt som gör det lättare för dig att hantera situationer i vardagen som du tidigare upplevde som begränsande.    Behöver du hjälp att sluta röka, att hantera dina alkoholvanor,  lider du av ångest, stress eller fobi? Kanske har du en långvarig smärta som begränsar dig? Du kan få hjälp att gå ned i vikt, hantera problem med IBS, sömnen eller att höja din motivation, ditt självförtroende eller självkänsla.  Har du oönskade vanor som tics eller OCD som du vill bearbeta. Kanske har du begränsande tankar om dig själv som du eller andra i din närhet har planterat i dig.   Du kan få hjälp att att komma på rätt köl igen Med hypnosterapi Online kan du känna dig trygg eftersom du är på en plats som du själv valt ut. Du slipper stressande resor och jobbiga parkeringar. Därför är resultatet minst lika effektivt Online som om vi hade träffas på en mottagning.Hypnosterapi Online, hypnos, ångest, sluta röka, ibs, stress, sömnproblem, göteborg, malmö, stockholm, hypnosterapi, känd, bra, online, Hypnos terapeut, hypnos mot ångest och stress i Göteborg, Sluta röka med hypnos Stockholm, hypnos mot ibs i malmö, hypnosterapi mot ångest, hypnosterapi mot ibs, hypnosterapi mot stress, hypnosterapi mot ibs, hypnosterapi mot sömnsvårigheter sömnstörningar insomni, Sluta röka med hypnos malmö, fri från ångest med hypnos stockholm, fri frå stress med hypnos malmö, sluta röka med hypnos göteborg

Sluta röka med hypnos

 

Visste du att den genomsnittliga rökaren i Sverige sparar cirka 14 000 kr per år när de slutar röka? Eller att du får mer energi, bättre immunförsvar så att kroppen kan stå emot förkylningar och andra sjukdomar?. Källa: niquitin.se

 

Du har allt att vinna!

Frihet från rökning, mer pengar över till annat, bättre hälsa och kondition, att värna om naturen och att vara en förebild för andra är några av de vinster många känner efter att ha slutat med tobak. Du har allt att vinna på att sluta röka!

Du slipper stressen att hinna med att röka. Tobak är extremt närvarande och ökar risken för allvarliga sjukdomar.
Om du röker kan du ha upp till 20 gånger så stor risk att drabbas av olika sjukdomar, jämfört med en person som inte röker. Några exempel på hälsovinster är minskade risker för hjärtinfarkt, stroke lungcancer och KOL.

Sannolikheten att dina barn får astma och allergier minskar. Barnen slipper också oroa sig för vuxnas rökning.

Vad händer efter ett rökstopp?

20 min efter ditt rökstopp
Har ditt blodtryck och din puls gått ner till en lägre nivå.


12 timmar efter

Har kolmonoxidhalten i ditt blod blivit normal. I och med det får syret mer plats och syrehalten i blodet ökar.


Efter 24 timmar

Har du sparat kostnaden för ett cigarettpaket, om du tidigare rökt ett paket om dagen. 

 

Efter 2 veckor-3 månader
Har din blodcirkulation och lungfunktion blivit bättre så du orkar mer. Din hosta och andfåddhet har börjat minska. Du har minskat riskerna för komplikationer i samband med operation.

Efter 4-6 månader
Har du fått en friare tillvaro och risken för återfall har minskat väsentligt. Hos de flesta är alla eventuella besvär eller svårigheter efter rökstoppet borta.

Efter 1 år 
Efter ett år är risken för hjärtkärlsjukdomar så som hjärtinfarkt och stroke kraftigt minskad.

Efter fyra år
Är risken nästan halverad jämfört med om du hade fortsatt att röka. Om du tidigare rökte ett paket om dagen har du sparat ca 25 000 kr.


Efter 5 år

Efter fem år är risken att du ska drabbas av en stroke betydligt lägre och inom femton år är risken den samma som hos den som aldrig rökt.

Efter 10 år

Har risken att du ska drabbas av lungcancer minskat med hälften jämfört med om du fortsatt att röka. Risken för cancer i munnen, halsen, matstrupen, urinblåsan, livmoderhalsen och bukspottskörteln har också minskat. Har du fått ett rikare och friare liv och förbättrat din hälsa avsevärt jämfört med om du hade fortsatt att röka.

Källa: Sluta röka linjen


En hypnos session inklusive samtal och uppföljning pågår i ca: 90 min.
Priset är
1300 kr per session.

Kontakta mig via kontaktformuläret nedan.

Där kan du kort ge en beskrivning om vad du vill ha hjälp med eller tider som passar dig för ett konsultationsamtal.

 
 
 
 

Hjälp att sluta röka?


Du kan få hjälp att att komma på rätt köl igen med hypnosterapi.

Om du verkligen har bestämt dig för att sluta röka så kan jag med tre sessioner hjälpa dig bli fri från rökning. 

Rökning är inte ett beroende eller missbruk, det är helt enkelt en mycket dålig ovana som har satt sig hos dig och som är väldigt svårt att på en medveten nivå ta sig ur.

 

Med hypnos kan jag hjälpa dig att bli fri från dessa ovanor.
Du har allt att vinna och inget att förlora. 

Mitt enda krav på dig är att du verkligen vill sluta och att det finns ett driv hos dig att sluta.

 


Med hypnosterapi Online kan jag hjälpa dig till ett nytt önskat läge som kan förändra ditt liv - nöjda klienter.  All hypnosterapi sker Online  Du kan alltså få hjälp oavsett var du bor i Sverige. Att få hypnosterapi Online är både tryggt och effektivt. Dessutom sparar du både tid och pengar. Innan vårt samarbete startar har vi ett kostnadsfritt konsultationsmöte Online där vi lär känna varandra, går igenom hur hypnosterapi fungerar och hur du kan få hjälp. Klicka på e-mail knappen eller fyll i kontaktformuläret för att skicka ett meddelande till mig så bjuder jag in dig till ett kostnadsfritt informationsmöte. Det går även bra att ringa 070 329 80 48. Hypnosterapi skapar möjligheter och förändring Om du har fastnat i en jobbig känsla eller i ett negativt beteende så är hypnos ett effektivt sätt att skapa en förändring.  När du är i hypnos är du extra mottaglig för förändringar. De förändringar som sparas i ditt undermedvetna sinne ger dig en mycket kraftfull och långvarig effekt som gör det lättare för dig att hantera situationer i vardagen som du tidigare upplevde som begränsande.    Behöver du hjälp att sluta röka, att hantera dina alkoholvanor,  lider du av ångest, stress eller fobi? Kanske har du en långvarig smärta som begränsar dig? Du kan få hjälp att gå ned i vikt, hantera problem med IBS, sömnen eller att höja din motivation, ditt självförtroende eller självkänsla.  Har du oönskade vanor som tics eller OCD som du vill bearbeta. Kanske har du begränsande tankar om dig själv som du eller andra i din närhet har planterat i dig.   Du kan få hjälp att att komma på rätt köl igen Med hypnosterapi Online kan du känna dig trygg eftersom du är på en plats som du själv valt ut. Du slipper stressande resor och jobbiga parkeringar. Därför är resultatet minst lika effektivt Online som om vi hade träffas på en mottagning.Hypnos Online, Hypnosterapi, hypnos sluta röka, hypnos mot ångest, hypnos mot sömnproblem, hypnos gå ned i vikt, hypnos mot tvångstankar, hypnos Göteborg, hypnosterapi Stockholm, hypnos Malmö, Hypnosterapi Online, hypnos, ångest, sluta röka, ibs, stress, sömnproblem, göteborg, malmö, stockholm, hypnosterapi, känd, bra, online, Hypnos terapeut, hypnos mot ångest och stress i Göteborg, Sluta röka med hypnos Stockholm, hypnos mot ibs i malmö, hypnosterapi mot ångest, hypnosterapi mot ibs, hypnosterapi mot stress, hypnosterapi mot ibs, hypnosterapi mot sömnsvårigheter sömnstörningar insomni, Sluta röka med hypnos malmö, fri från ångest med hypnos stockholm, fri frå stress med hypnos malmö, sluta röka med hypnos göteborg

Kontakta mig genom att trycka på e-mail knappen så kommer jag kontakta dig för en gratis konsultation och därefter bokar vi upp en hypnossession.

Röster från klienter


"Jag har rökat i 30 år och ville verkligen sluta. Med hjälp av Stig-Olof blev jag fri efter bara två sessioner med hypnos. Jag är nu varit helt fri från rökning i två år."//Marianne


Jag testade nästan allt och till slut ville jag prova på hypnos i hopp om att det skulle hjälpa mig att bli av med mina IBS problem som till slut även ledde till ängslan, ångest, depression och även hög nervositet. Jag var med på 3 sessioner och wow vilken effekt, från att inte våga kliva ut hemifrån till att gå ut och känna en inre ro utan den höga och konstanta rädslan, nervositet och ångest. Jag kan vara ärlig och säga att jag fortfarande ibland kan känna en liten oro men den försvinner nästan med en gång och jag är nästan 100% väck min oro och känner mig äntligen fri att leva ett normalt liv. 

Du måste dock tro på att detta kommer hjälpa dig och gå in i medveten hypnos för att det ska fungera enligt mig. Kan absolut rekommendera hypnos hos Stig-Olof då han är professionell och verkligen kan sin grej. 

//Maria


Jag har fått hjälp av Stig-Olof med min hundfobi och det har verkligen hjälpt. Tidigare var jag oerhört begränsad i vardagen på grund av min fobi och har under flera år försökt övervinna min rädsla. Jag har tidigare genomgått KBT-behandling, men det var inte förrän jag fick hjälp av Stig-Olof med hypnosterapi som jag äntligen känner mig fri från rädslan. Rekommenderar starkt Hypnosbyrån!
//Frida R


Jag har fått hjälp för mitt psykiska mående och kan verkligen rekommendera hypnosbyrån. Jag hade problem med rädsla, oro och ångest efter att ha varit med om traumatiska upplevelser och mådde extremt dåligt, men hittade lyckligtvis hypnosbyrån. Innan levde jag i konstant rädsla, fast i tankar på mitt trauma. Nu efter behandlingen är jag äntligen fri från onödig oro och ångest och kan börja leva ett normalt liv igen. Att ha fått denna hjälpen har förändrat mitt liv. Tack så mycket Stig-Olof :)

//Linnea


”Jag fick hypnos rekommenderat till mig och är så glad att jag testade! Det var något långt ifrån vad jag upplevt tidigare och jag känner att det gjort den effekt jag önskat.
Tack! / Elena


"Jag har varit på tre möten hos Stig-Olof för hypnos kring att bli väck mina dåliga alkoholvanor. Jag är mer än nöjd, redan efter första gången kände jag mig helt annorlunda, suget var som bortblåst. Första mötet pratade vi mestadels, för att gå över till hypnos. Andra gången mer hypnos, och tredje gången fokus på att lära mig självhypnos. Har börjat med detta hemma och ser fram emot att om att längre fram boka upp ett uppföljningsmöte, mest bara för att återigen få träffa mannen som satte mitt liv i rätt riktning." //Simon


"Efter en olycka för 25 år sedan så har jag inte vågat köra bil igen. Efter olika försök att få hjälp utan framgång så träffade jag Stig-Olof och efter bara tre sessioner så sitter jag framför ratten igen."//Karin