Hypnos mot Stress och Ångest

Hypnos mot stress och ångest, hypnoterapi, Online, Hypnosterapi, hypnos mot ångest, hypnos Göteborg, hypnos Stockholm, hypnos

Insomni - sömnproblem


Har du svårt att sova? Oroar du dig för din sömn? Känner du dig så pass sömnig om dagarna att det blir ett problem?


Insomni är mycket vanligt,nära en miljon svenskar lider av det.


Insomni symptom


Många har sömnproblem till och från eller tycker att deras sömn kunde vara lite bättre, men ibland blir problemen mer långvariga och påverkar vardagen mycket och då brukar det handla om insomni.


Insomni handlar om att inte kunna sova. Antingen att inte kunna somna på kvällen, att vakna under natten och få upphackad sömn eller att vakna för tidigt på morgonen och inte kunna somna om. Det är också vanligt med blandningar av de här tre varianterna.

När man har insomni har man alla dessa symptom:

 1. Svårighet att somna och/eller vaknar ofta och/eller vaknar för tidigt på morgonen
 2. Man fungerar sämre under dagen
 3. Man är missnöjd med sin sömn och lider av sömnproblem
 4. Man har sömnproblem minst tre nätter per vecka i genomsnitt
 5. Man har haft de här problemen i minst tre månader


Källa Internetpsykatri - Region Stockholm


Hypnosterapi för bättre sömn


Genom hypnos kan du få hjälp att minska stressen och träna ditt undermedvetna att förknippa sömn med något behagligt, avslappnande och normalt. Du lär ditt undermedvetna att slappna av både fysiskt och mentalt, att det normala är att sova djupt och länge och att vakna varje morgon avslappnad, utvilad och full av positiv energi.


Hypnos effektivt

Vid hypnosterapi för sömnlöshet kan jag hantera alla potentiella orsaker till sömnlösheten samtidigt. Jag kan hjälpa dig att slappna av och att hitta sätt att somna. 

Jag kan hantera och dämpa din ångest eller depression som ofta är källan till sömnlöshet. Att övervinna den typen av problem kan sedan hjälpa till att förbättra din sömn. 


En hypnos session inklusive samtal och uppföljning pågår i ca: 90 min.
Priset är 1300 kr per session.

Kontakta mig via kontaktformuläret nedan.

Där kan du kort ge en beskrivning om vad du vill ha hjälp med eller tider som passar dig för ett konsultationsamtal.

 
 
 
 
Med hypnosterapi Online kan jag hjälpa dig till ett nytt önskat läge som kan förändra ditt liv - nöjda klienter.  All hypnosterapi sker Online  Du kan alltså få hjälp oavsett var du bor i Sverige. Att få hypnosterapi Online är både tryggt och effektivt. Dessutom sparar du både tid och pengar. Innan vårt samarbete startar har vi ett kostnadsfritt konsultationsmöte Online där vi lär känna varandra, går igenom hur hypnosterapi fungerar och hur du kan få hjälp. Klicka på e-mail knappen eller fyll i kontaktformuläret för att skicka ett meddelande till mig så bjuder jag in dig till ett kostnadsfritt informationsmöte. Det går även bra att ringa 070 329 80 48. Hypnosterapi skapar möjligheter och förändring Om du har fastnat i en jobbig känsla eller i ett negativt beteende så är hypnos ett effektivt sätt att skapa en förändring.  När du är i hypnos är du extra mottaglig för förändringar. De förändringar som sparas i ditt undermedvetna sinne ger dig en mycket kraftfull och långvarig effekt som gör det lättare för dig att hantera situationer i vardagen som du tidigare upplevde som begränsande.    Behöver du hjälp att sluta röka, att hantera dina alkoholvanor,  lider du av ångest, stress eller fobi? Kanske har du en långvarig smärta som begränsar dig? Du kan få hjälp att gå ned i vikt, hantera problem med IBS, sömnen eller att höja din motivation, ditt självförtroende eller självkänsla.  Har du oönskade vanor som tics eller OCD som du vill bearbeta. Kanske har du begränsande tankar om dig själv som du eller andra i din närhet har planterat i dig.   Du kan få hjälp att att komma på rätt köl igen Med hypnosterapi Online kan du känna dig trygg eftersom du är på en plats som du själv valt ut. Du slipper stressande resor och jobbiga parkeringar. Därför är resultatet minst lika effektivt Online som om vi hade träffas på en mottagning.Hypnos Online, Hypnosterapi, hypnos sluta röka, hypnos mot ångest, hypnos mot sömnproblem, hypnos gå ned i vikt, hypnos mot tvångstankar, hypnos Göteborg, hypnosterapi Stockholm, hypnos Malmö, Hypnosterapi Online, hypnos, ångest, sluta röka, ibs, stress, sömnproblem, göteborg, malmö, stockholm, hypnosterapi, känd, bra, online, Hypnos terapeut, hypnos mot ångest och stress i Göteborg, Sluta röka med hypnos Stockholm, hypnos mot ibs i malmö, hypnosterapi mot ångest, hypnosterapi mot ibs, hypnosterapi mot stress, hypnosterapi mot ibs, hypnosterapi mot sömnsvårigheter sömnstörningar insomni, Sluta röka med hypnos malmö, fri från ångest med hypnos stockholm, fri frå stress med hypnos malmö, sluta röka med hypnos göteborg

Kontakta mig genom att trycka på e-mail knappen så kommer jag kontakta dig för en gratis konsultation och därefter bokar vi upp en hypnossession.

Röster från klienter


”Jag fick hypnos rekommenderat till mig och är så glad att jag testade! Det var något långt ifrån vad jag upplevt tidigare och jag känner att det gjort den effekt jag önskat.
Tack! / Elena


Jag har fått hjälp för mitt psykiska mående och kan verkligen rekommendera hypnosbyrån. Jag hade problem med rädsla, oro och ångest efter att ha varit med om traumatiska upplevelser och mådde extremt dåligt, men hittade lyckligtvis hypnosbyrån. Innan levde jag i konstant rädsla, fast i tankar på mitt trauma. Nu efter behandlingen är jag äntligen fri från onödig oro och ångest och kan börja leva ett normalt liv igen. Att ha fått denna hjälpen har förändrat mitt liv. Tack så mycket Stig-Olof :)

//Linnea


Jag testade nästan allt och till slut ville jag prova på hypnos i hopp om att det skulle hjälpa mig att bli av med mina IBS problem som till slut även ledde till ängslan, ångest, depression och även hög nervositet. Jag var med på 3 sessioner och wow vilken effekt, från att inte våga kliva ut hemifrån till att gå ut och känna en inre ro utan den höga och konstanta rädslan, nervositet och ångest. Jag kan vara ärlig och säga att jag fortfarande ibland kan känna en liten oro men den försvinner nästan med en gång och jag är nästan 100% väck min oro och känner mig äntligen fri att leva ett normalt liv. 

Du måste dock tro på att detta kommer hjälpa dig och gå in i medveten hypnos för att det ska fungera enligt mig. Kan absolut rekommendera hypnos hos Stig-Olof då han är professionell och verkligen kan sin grej. 

//MariaJag har fått hjälp av Stig-Olof med min hundfobi och det har verkligen hjälpt. Tidigare var jag oerhört begränsad i vardagen på grund av min fobi och har under flera år försökt övervinna min rädsla. Jag har tidigare genomgått KBT-behandling, men det var inte förrän jag fick hjälp av Stig-Olof med hypnosterapi som jag äntligen känner mig fri från rädslan. Rekommenderar starkt Hypnosbyrån!
//Frida R


"Jag har varit på tre möten hos Stig-Olof för hypnos kring att bli väck mina dåliga alkoholvanor. Jag är mer än nöjd, redan efter första gången kände jag mig helt annorlunda, suget var som bortblåst. Första mötet pratade vi mestadels, för att gå över till hypnos. Andra gången mer hypnos, och tredje gången fokus på att lära mig självhypnos. Har börjat med detta hemma och ser fram emot att om att längre fram boka upp ett uppföljningsmöte, mest bara för att återigen få träffa mannen som satte mitt liv i rätt riktning." //Simon

"Jag har rökat i 30 år och ville verkligen sluta. Med hjälp av Stig-Olof blev jag fri efter bara två sessioner med hypnos. Jag är nu varit helt fri från rökning i två år."//Marianne


"Efter en olycka för 25 år sedan så har jag inte vågat köra bil igen. Efter olika försök att få hjälp utan framgång så träffade jag Stig-Olof och efter bara tre sessioner så sitter jag framför ratten igen."//Karin